Szállás árak Hotel Pontis***

Hotel Pontis***

Címlap » Biatorbágy » Biatorbágyi szállások » Hotel Pontis*** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Centrumban
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Őrzött parkoló, Napi szobaszervíz, Kávéterasz, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Mosoda, Pénzváltás, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Kert, Központi széf, Busz parkoló, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha, Tárgyaló terem, Mosatási lehetőség
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Hűtőszekrény, Hajszárító, Nemdohányzó szoba
  • Sport szolgáltatások
    Hideg vizű fedett medence, Meleg vizű fedett medence

Hotel Pontis***

Megnyílt Biatorbágy háromcsillagos szállodája! A fővárostól 15 km-re lévő Hotel Pontis 10-15 perc alatt érhető el az M1-es autópályán, illetve Bicske felől is rendkívül könnyen megközelíthető a 100-as főúton.

A Zsámbéki-medence zöldövezeti része csendes, nyugodt környezetet biztosít a hozzánk látogató turisták, üzletemberek részére. Ugyanakkor sokféle kulturális program, látnivaló várja a vendégeket a környező településeken. Érden a termálvizes fürdő, Sóskúton a lovarda, Alcsútdobozon golfozás és az Arborétum, Etyeken pedig híres borpincék fogadják a látogatókat. Tökön lovasbemutatóval és folklór programmal egybekötve élvezhetik a Patkó csárda magyaros ételeit. Történelmi városaink Tata, Esztergom, Székesfehérvár közeli célpontok egy kellemes kiránduláshoz. Törökbálinton és Budaörsön számos program, sportolási lehetőség, könyvtárak, uszoda, illetve bevásárló központok találhatók.

Biatorbágyon elsősorban teniszezésre, horgászatra, vadászatra van mód, a közeli Iharos erdő kellemes erdei kirándulásra invitál, a nemrég felújított erdei kápolna kiváló turistacélpont. Maga a Viadukt és környéke gyönyörű, meghitt környezetet teremt a szállodának. A Hotel Pontis e mellett nem esik messze a község központjától, így a posta, gyógyszertár, bankautomata, illetve a különféle üzletek percek alatt elérhetőek.

A Hotel Pontisban 40 szoba, külön reggeliztető helyiség, uszoda, szauna, szolárium, mosodai szolgáltatás várja az idelátogatókat. A négyszintes szállodában üveglift áll vendégeink rendelkezésére. Nívós étterem kapott helyet a földszinten, nyáron nyitható teraszrésszel. Színvonaláról sokat árulkodik, hogy a szakácsok referencialistáján többek közt a Kárpátia étterem szerepel.

A Gépkocsival illetve autóbusszal hozzánk érkezők részére a szálloda parkolási lehetőséget biztosít a kamerával figyelt saját parkolóban. Valamennyi szobánkban alapfelszerelés a kábel TV, a hűtőszekrény, ADSL hozzáférés, telefon, WC valamint a zuhanyzófülke. Mindenhol kiváló minőségű CARDO matraccal felszerelt ágyak várják a pihenni vágyókat. Standard kétágyas szobáinkban a nagyobb alapterület mellett mindez kiegészül egy erkéllyel. Ezekből a szobákból különágyas és összetolt franciaágyas típus is igénybe vehető. Apartmanjainkban mindezen túl káddal felszerelt fürdőszoba, valamint nappali kanapéval szolgálja a luxusra vágyók kényelmét. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy földszinti apartmanjainkat mozgássérült vendégek is igénybe vehetik.

A szálloda a cégek, intézmények igényeit figyelembe véve remek lehetőséget nyújt egy vagy több napos továbbképzések, rendezvények lebonyolítására. Két kisebb különtermünkben 1o-35, konferenciatermünkben 40-80 fő elhelyezését tudjuk biztosítani többféle belső elrendezéssel. Minden termünkben Wifi csatlakozási lehetőség található.

Amennyiben szállodánk felkeltette érdeklődését, szívesen látjuk egy személyes háznézésére. Reméljük, hogy hamarosan partnerünkként vagy vendégeink között üdvözölhetjük!

fizetési lehetőségek
kedvezmények
Gyerekek    0 - 6 éves korig 50%
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Városlátogatás
  • TELEPÜLÉS
    Biatorbágy
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ***
  • CÍM
    2051 Biatorbágy, Viadukt u. 10.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | | | 43
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Biatorbágy

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...